- Droga do Źródła
- Kreacja
- Tylko być
- Ciało to Twój portal do miłości
- Uduchawianie
- Światło
- Braterstwo
- To Ty czynisz cuda
- Podejmij decyzję
- W sercu Źródła
- Czym miłość jest?
- Kontakt z duszą
- Kim, czym jestem
- Rozmowa ze Źródłem
- Proście a będzie Wam dane
- Miłość po prostu jest ( nagranie)
- Serce to Twój portal do Źródła
- Miłość po prostu jest
- Odpuść
- Tylko kocham
- W ramionach Źródła
- Uzależnienie
- Czasu nie ma
- Miłość
- Proście a będzie Wam dane
- Trudna emocja
- Wieczność
- Cisza Serca
- Zazdrość
- Podróż do Miłości
- Emocje
- Miłująca siła
- Najpierw królestwo
- Bądź jak to dziecko
- Miłość
- Świat iluzji
- Życie
- Wiara
- Ty to nie umysł
- Tylko kochaj
- Wzruszaj się, wzruszaj…
- Radość z samego istnienia
- Być, po prostu być
- W ciszy serca
- Wszystko jest doskonałe
- Bądź sobą
- Jesteś doskonały
- Otulona w ramionach Ziemi
- Duch i materia
- Medytacja
- Pielęgnuj każdy promyk szczęścia
- Ciało i umysł
- Jestem w ciągłym procesie
- Pieczone bataty z cynamonem i czerwoną pomarańczą
- To strach zabrał resztę
- Nic nie jest obiektywne
- Miłość do siebie- o co tu chodzi?
- Wojna i pokój
- Oczekiwanie
- Życie tu i teraz
- Wdzięczność
- Umysł
- Buraki z jarmużem w kokosowym mleku
- MEDYTACJA PRZY GONGU I MISACH TYBETAŃSKICH
- Każda chwila jest świętością
- Ukochaj siebie
- Zmiana-metamorfoza
- Na szczęście wszystko przemija
- Zaraza
- WARSZTATY
- Pieczony pasternak z brukselką w pikantnym sosie z nerkowców
- Naleśniki z figą, makiem i pasternakiem
- Pasternaczki czyli klopsiki z pasternaku
- Figa z makiem, pasternakiem
- Weganskie – pyszne golabki
- Fenkuł duszony w sosie z pomarańczy
- Makowe kule
- Laskowe pralinki w czekoladzie i troszkę o agresji
- Marcepan
- Łazanki gryczano- orkiszowe
- Wegański pasztet świąteczny i o tym, dlaczego zostałam wegetarianką
- Chałwa, czyli jak osłodzić sobie życie i o duchowości
- Wyborne trufle i kilka słów o czekoladzie
- Potrawka z soczewicy i bakłażana w pomidorowym sosie
- Moja wyprawa w góry
- Kasza gryczana z wędzonym tofu i coś jeszcze o kaszy
- Zupa krem z kalafiora
- Wegetariański placek po węgiersku
- Kuskus z kalafiora z harissą
- Kalafior pieczony z harissą z orzeszkami ziemnymi
- Placki z cukinii z sosem z dyni i białym miso i o naszych rodzinnych korzeniach
- Zupa z kukurydzy
- Ryż z kukurydza na słodko
- Grzybowa przyprawa do wszystkiego i o kwasach omega -3
- Pieczona dynia ze śliwką i czerwoną cebulą
- Pyszna sałatka z kukurydzy i pomidorów okraszona komosą ryżową i o smaku słodkim wg TMC
- Zapiekanka z cukinii i pomidorów i o smaku słonym wg TMC
- Papryka faszerowana ryżem i kurkami i o smaku gorzkim wg TMC
- Zupa z fasolki szparagowej i soczewicy i o smaku kwaśnym wg TMC
- Jagodowa jaglanka i o smaku ostrym wg TMC
- Fasolka szparagowa z masłem cukiniowo- kurkowym i o pięciu smakach wg TMC
- Gomasio z lnu, czyli prażone siemię lniane
- Aromatyczna fasolka szparagowa z makiem i o smutku
- Szakszuka z fasolką szparagową
- Fasolka szparagowa i smażone pomidory na omlecie
- Nadziewane kwiaty cukinii w cieście z cieciorki
- Zupa krem lub chłodnik z bobu i ogórków małosolnych
- Jajka sadzone z bobem i kurkami i o mentalności człowieka
- Pieczony brokuł i kalarepa rozpieszczone harissą z dodatkiem ryżu basmati
- Orkiszowe jagodzianki
- Brokuły z sosem z czerwonej soczewicy i fistaszków
- Brokuły z fioletowymi ziemniakami i pieczoną szałwią oraz o świadomości
- Gołąbki z kurkami i groszkiem zielonym i o zaborczości
- Zupa krem z groszku i kalarepki oraz podziękowania dla Was
- Makaron z cukinii z zielonym groszkiem i kurkami
- Pasta z zielonego groszku i awokado i o zmianie, czyli rozwoju
- Zielony groszek z czarnym ryżem i kurkami
- Spotkanie w ogrodzie i refleksja nad tym gdzie jest nasze zdrowie
- Ogrod, słonce, miłosc i ogien czyli o zaczarowanej nocy świetojanskiej
- Truskawkowe love- czyli co zrobić z truskawek
- Wegańskie lody truskawkowe
- Małżeństwo doskonałe- truskawki i szparagi na surowo
- Owsiane mango lassi z płatkami róży
- Owsiane ciasto z rabarbarowym kremem
- Majowo i kolorowo w moim ogrodzie i o przebaczaniu
- Szparagi z chipsami kokosowymi
- Czekoladowa granola z gryki
- Szparagi z labneh okraszone pistacjami i o tym jak dobrze zacząć dzień
- Zupa soczewicowa z selerem naciowym
- More-love chia i oda do rozumu
- Czerwona kapusta z kwiatami siedmiolatki
- Deser nie zapomnij mnie- z solonym karmelem
- Zielone risotto ze szparagami, fenkułem i selerem naciowym
- Zupa pieczarkowa z makaronem
- Majowy ogród i o emocjach wg TMC
- Rzodkiewki z twarożkiem na młodych liściach szpinaku i krótko o narzekaniu
- Bardzo czekoladowa pianka z aquafaby
- Pieczone rzodkiewki i szparagi z humusem i smażonymi listkami szałwi
- Wyśmienita kasza jaglana z pesto z prażonych orzechów laskowych i zielonej pietruszki
- Zapiekana farinata ze szpinakiem i rzodkiewką
- Jak ukisić rzodkiewki
- Mój ogród cały ukwiecony i rozważania o… sukience, czyli jak to jest być kobietą
- Grilowane pieczarki z twarogiem kozim
- Żurek wielkanocny i życzenia świąteczne
- Pyszny humus ze szpinakiem
- Szpinak i tofu okraszone komosą ryżową
- O tym jak to kwiecień ukwiecił mój ogród i o hunie- wiedzy tajemnej
- Jaja faszerowane pieczarkami
- Domowe a’la snickersy i o optymistach
- Sałatka z fenkułu i o jelitach, naszym drugim mózgu